Skip to content

Om Holbæk Byforum

Fremdrift og resultater

Holbæk Byforum er et partnerskab mellem Holbæk Kommune, detailhandlen, service­erhverv, Holbæk Erhvervsforum, Sjællandske Medier og ejendomsejere i Holbæk Bymidte. I fællesskab arbejder vi på at skabe en bymidte i Holbæk, hvor indbyggere, bosættere og besøg­ende får en helt særlig oplevelse med hjem. Udover at blive mødt af attraktive butikker, hyggelige caféer, smukke omgivelser og gode adgangsforhold, bliver man således også mødt af velholdte gader, iøjnefaldende blomsterkummer, kunst i verdensklasse, imødekommende service, kultur med kant, events samt atmosfærefyldte byrum. Vi gennemfører masser af spændende aktiviteter, som trækker mange mennesker til bymidten.

Sammen er vi stærke

Alt sammen er oplevelser, enkeltstående parter ikke kan skabe alene, men som kun kan realiseres gennem et stærkt og vedholdende samarbejde. Derfor samarbejder og koordinerer vi i Byforum på kryds og tværs med et væld af kommunale, lokale og kulturelle aktører i Holbæk. Det stærke samarbejde styrker ikke blot fremdriften og dynamikken i bymidten, men muliggør derudover
at vi i alle henseender kan sætte barren højt.

En attraktiv Bymidte

Bymidten i Holbæk har en særlig opgave, som en del af Holbæk by, Holbæk Kommune og Region Vestsjælland. Den skal tilbyde besøgende unikke oplevelser og tilbud – det skal kunne ses og mær­kes, at Holbæk er den største og bedste handels­by i Vestsjælland, og Bymidten skal være et af de fyrtårne, der tiltrækker mange mennesker.
En stærk og attraktiv Bymidte skaber ikke bare fremgang og vækst i Bymidten – den skaber også liv og tilvækst i resten af byen, i hele kommunen og i de omkringliggende områder.

Når du ser vores medlems-batch, ved du, at du handler hos en butik, der gør en positiv forskel for Holbæk