Skip to content

COVID-19 information

Anytime

ANN-L

Augusta

Bahne

Bandagisten

Boesen

Brogaard

Byens Optik

Christinas Guld & Sølv

Den søde tand

Els

Eriksens Vinhandel

Femalelux

Food Factory

Frellsen

Fri Bikeshop

Frisuren

Frugtboden

Føtex

Gaya musik

Gendarmer Ost

Guldfuglen

Helsebutikken

Herremagasinet Boston – Begrænset åbningstid: hverdage 10.00 – 16.00, lørdage 10.00 – 14.00

H&M åbner onsdag den 22. april med begrænset åbningstid: Man-Fre: 11-17.30 Lør: 10-14 Søn: Lukket

Holbæk Bog & Idé – LegeKæden

Holbæk cykler

Holbæk Løve Apotek

Home Holbæk – Michael H. Jørgensen

Intersport

Kleos Keramik

Klipin

KlipStedet

Kop & Kande

Kvickly Slotscentret

Lagkagehuset

Liljehøj

Loppen butik og café

Louis Nielsen – 10.00 – 16.00

Louise

Matas Ahlgade 33

Matas Ahlgade 64

Mc Donalds – åben kun for take away

Meny

Mr. Team

Name It

NEYE

Norii

Our House – OBS ændrede åbningstider se her

Photocare –  OBS ændrede åbningstider Mandag til fredag: kl. 11.00 – 15.00
Lørdag: kl. 11-13

Profil Optik

Pro Outdoor

Sams

Siff – OBS. ændrede åbningstider se her

Sjællandske Medier

Skoringen Ahlgade 21

Skoringen Ahlgade 66

Smarteyes

SneakerSnob

Solid

Sportmaster

Storkfelt Bog & Idé

Sushi Mania – mandag lukket

Svinninge Bageri

Søstrene Grene

Telenor A/S

Thiele

Tommelise – OBS. ændrede åbningstider: Se her

TVIS Køkkener

Tøjeksperten

Vero Moda

Vibholm guld og sølv

Vinoble Holbæk

Wunderwear

Yousee

Zhine

Medlemsbutikkerne der har åbent i Holbæk efterlever til enhver tid myndighedernes krav:

 

  • Sikre mindst 4 m2 tilgængeligt gulvareal pr. kunde.
  • Sikre, at alle medarbejdere overholder Sundhedsstyrelsens anbefalinger om god hygiejne og hensigtsmæssig adfærd.
  • Opsætte informationsmateriale om, at personer, der har symptomer på coronavirus/covid-19, bør isolere sig i hjemmet.
  • Opsætte informationsmateriale om god hygiejne og hensigtsmæssig adfærd.
  • Så vidt muligt gøre vand og sæbe og/eller håndsprit tilgængeligt for kunder og besøgende.
  • Medarbejdere skal bruge handsker ved salg af ikke-emballerede fødevarer.
  • Sikre, at lokalerne er indrettet på en måde, så kunderne kan holde behørig afstand – også i købssituationer.