Holbæk gavekortet købes i Føtex

Køb dit Holbæk gavekort i Føtex, alle ugens dage 08:00 – 21:00.

Holbæk gavekortet, som kan benyttes i 95 andre forretninger i hele Holbæk kommune, flytter salgssted. Det betyder, at man fra mandag den 19. marts 2018 kan købe gavekort i Føtex i Smedelundsgade i forretningens serviceafdeling ved indgangen.

Årsagen til, at vi flytter salgsstedet er, at Byforum gerne vil give de mange kunder mulighed for mere fleksibilitet. Som det er nu, kan Holbæk gavekortet købes i et snævert tidsrum på 6 timer dagligt i hverdagene i Byforums butik i Ahlgade. Det vil vi gerne lave om på.

Ved at rykke salget til Føtex får man nu mulighed for at købe gavekort fra kl. 8.00-21.00 alle ugens syv dage. Det giver kunderne langt større fleksibilitet og mulighed for at købe gavekort, når de alligevel er i byen.

Hvis du har nogen spørgsmål i forbindelse med Holbæk gavekortet er du meget velkommen til at kontakte gavekortansvarlige i Holbæk Byforum:

Fabiana@holbaekbyforum.dk
Maja Schrøder-Larsen: maja@heforum.dk

Fakta om gavekortet:

  • Fra mandag den 19. marts kan du købe dit Holbæk gavekort her:
    Serviceafdelingen i Føtex, Smedelundsgade 33.
  • Du kan stadig købe et gavekort ved at skrive til email: info@holbaekbyforum.dk : eller ringe på telefonnr: 21 99 80 01
  • Du kan bruge dit Holbæk gavekort i 95 butikker i hele Holbæk kommune samt i Asnæs centret.
  • Et Holbæk gavekort kan bruges i 2 år fra den dag det er udstedt.
  • Der sælges hvert år mere end 3000 Holbæk gavekort – dette tal forventes at stige når langt flere får mulighed for at købe det pga. af de lange åbningstider i Føtex – alle ugens syv dage.