Glæd dig til disse events i Holbæk 2017

Events i Holbæk, som du absolut ikke må gå glip af

Holbæk byforum har sved på panden, da vi arbejder på højtryk med at blive klar årets events i Holbæk, 2017. Foråret og sommeren byder på et stort udvalg af aktiviteter. I 2017 kan I glæde jer til en massiv kunstinstallation på torvet og et internationalt marked med produkter fra nær og fjern. Holbæk bliver også hjem til en 300 meter lang svævebane. Få overblikket over årets events i Holbæk.

Årets events i Holbæk, 2017

Oplev en massiv kunstinstallation på torvet i Holbæk, når værket Abrahams Børn kommer til byen d. 2. juni – 1. september 2017. Med formålet at opfordre til dialog mellem religioner, belyser det massive værk lighederne mellem de tre religioner jødedommen, kristendommen og islam.

Igen i år sætter SVULP nyt liv i byen d. 2. – 3. juni 2017. Børn, unge, voksne og ældre er alle inviteret til byfest. Vær med til nogle hyggelige dage med uforglemmelige musikoplevelser, sjov for børn, lækker mad og god stemning. Samtidig åbner butikkerne dørene for aftensalg, så du kan gå på opdagelse i byens mange fristelser.

Denne sommer skal hele byen blomster. Derfor bringer vi blomster tilbage til byen, som vi håber, vil bringe smilet frem hos os alle sammen.

Men det er langt fra det hele. Oplev sommeren i Holbæk med pop-up koncerter, øllets dag og mange andre begivenheder.

 

Hvis du vil holde dig opdateret, så følg med på Holbæk byforums facebookside eller kig ind i aktivitetskalenderen på denne side.

Vi ses!