Skip to content

TV2 ØST Løbet i Holbæk

Tekst fra TV2 ØST:

Filmtorvet på havnen i Holbæk kommer til at danne rammen for TV2 ØST Løbet 2023. Her vil deltagerne samles søndag den 7. maj, inden de skal af sted på de mange ruter for både løbere og gående.

TV2 ØST Løbet bliver afholdt hvert år, og har siden starten i 2008 skiftet by hvert eller hvert andet år. Sidste år deltog omkring 1000 løbere i Nykøbing Falster, men forventningerne til årets løb er noget højere.

Alle ruterne har start og mål på Filmtorvet, som er blevet et fast mødested, når der skal holdes større udendørs arrangementer i Holbæk. Her skal være masser af liv med madboder, borde, man kan sidde ved, og festlige indslag. Og så vil TV2 ØST vise billeder og interviews på torvets storskærm, så alle kan følge med – også dem, som ikke skal løbe, men bare er kommet for at kigge.

Tilmeldingen er netop åbnet. Alle deltagere får en TV2 ØST Løbet t-shirt og medaljerne er sponsoreret af Holbæk Kommune. Man kan gå eller løbe 2, 5 eller 10 kilometer, og hvis man vil løbe rigtig langt, er der også en halvmaraton-rute.

 

TILMELD DIG HER 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Infomation
Tidspunkt
Fra
Klokken: 08:00
Til
Klokken: 13:00
Sted
Holbæk Bymidte / Filmtorvet
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.