Skip to content

Skt. Nikolai inviterer til sangforedrag med Rasmus Skov Borring

Kom og syng med, når Rasmus Skov Borring inviterer indenfor i sit arbejde med formidlingen af den danske sangskat. Han vil præsentere både velkendte og nye sange fra Højskolesangbogen. Sangforedraget åbner op for både baggrunde for sangene samt hans værkstedsarbejde omkring at komponere nye fællessange – bl.a. i samarbejde med digter Jens Rosendal, som han har arbejdet sammen med i syv år.

Rasmus Skov Borring (f. 1981) er pianist, komponist og foredragsholder, uddannet cand.mag. i Moderne Kultur og Kulturformidling fra KU. Han har flere albumudgivelser bag sig, bl.a. “Den danske sang 1 & 2” med instrumentale klaverfortolkninger af højskolesange, to albums fra Rosendal/Borring-samarbejdet og ”Sangen har lysning” fra 2020 med nye fællessange. I 2024 udgiver han sin første bog om Danmarks syngende folkekultur.

Rasmus Skov Borring modtog i 2019 N.F.S. Grundtvigs Pris og blev i 2022 nomineret til hovedprisen ved Artbeat Prisen for sit arbejde med at formidle fællessangstraditionen både i Danmark og i udlandet. Han er bl.a. komponist bag sangen ”Gi’ os lyset tilbage”, som er blevet optaget i Højskolesangbogen sammen med flere af hans andre sange.

Det er gratis at deltage

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Infomation
Tidspunkt
Fra
23. januar | 2024
Klokken: 19:00
Til
23. januar | 2024
Sted
Skt. Nikolai Kirke, Kirkestræde 9, 4300 Holbæk