Skip to content

Rosa fra Rouladegade

Den Levende Børnekultur byder alle børn op til en stor oplevelse på Murerpladsen med Rosa fra Rouladegade d. 29 juni kl. 11.00 – ca. 12.00!
Rosa fra Rouladegades show på dagen er en kombination af sjove sange og fortællinger.
Hvem er Rosa fra Rouladegade?
Rosa er datter af en bagermor og en spionfar og bor i et hjemmebagt kagehus i Rouladegade i Ramasjang. I hvert afsnit får hun besøg af et barn, der gerne vil bage en overraskelseskage til en, som barnet holder af. I de første sæsoner var det bedsteforældre, i tredje sæson er der mange forskellige som søskende, forældre, venner, naboer, en violinlærer mfl. Rosa og barnet forklæder sig og tager på en hemmelig kagemission for at udspionere og finde ud af hvad personen godt kan lide. Hvilken farve, hvilken smag og hvilken form skal kagen have? De tager billeder af de ting, som de finder, med Rosas spionkamera. Tilbage i kagehuset bliver billederne omsat til en opskrift, før de bager og pynter til kagen er lige præcis sådan, som de synes, den skal være. Til sidst giver barnet selv overraskelseskagen til den glade kagemodtager, og de to hygger sig sammen med at spise den.
Programmerne er små portrætter af børn og deres relationer til nogen, som betyder noget særligt. De gennemgående temaer er at gøre sig umage for at gøre andre glade og masser af leg og bageglæde.
Rosa fra Rouladegade er en del af Ramasjang sendefladen, hvor målgruppen er børn fra 3-6 år.
Fra Den Levende Børnekultur:
“Vi håber igen i år, at Murepladsen vil være et udflugtsmål for børn, der ikke kommer på ferie, men kommer med deres institutioner, bedsteforældre eller andre voksne, som gerne vil have en dejlig oplevelse med ro og nærvær i fokus <3”.
Man kan betale ved indgangen med fx mobilpay.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Infomation
Tidspunkt
Fra
Klokken: 11:00
Til
Klokken: 11:45
Sted
Murerpladsen