Skip to content

PÅSKEN 2022

PÅSKEAKTIVITETER I HOLBÆK BYMIDTE

Spænd sikkerhedsselen, for nu går det løs! Holbæk Bymidte kommer i påskedagene til at byde på den ene hyggelige påskeaktivitet for familien efter den anden!

Mandag d. 11. april, tirsdag d. 12. april, onsdag d. 13. april

Giv dig selv og dine nærmeste en magisk køretur gennem byen, når det hyggelige Orø-tog kører rundt i Holbæk Bymidte hver dag fra kl. 10-14. Toget har stoppested på Nygade, Smedelundsgade og torvet på Ahlgade og turen er selvfølgelig gratis for alle.

Mandag d. 11. april kl. 10.00 – 11:15 – 12:30
MAL PÅ KERAMIK kursus hos KLeos Keramik
Denne dag er kurset til en helt særlig “Holbæk Byforum”-påskepris – kun 50kr per person 🤩👌 Vi har valgt, at man kan male en hare eller et æggebæger.
Tilmelding sker ved at skrive en sms til 21998001 med barnets navn, alder og ønsket tidspunkt. Du vil modtage en sms med mobilpay nr til betaling. Først når du modtager en kvittering pr sms er pladsen booket. Der er et begrænset antal.

Onsdag d. 13. april kl. 10-13
Onsdag har du mulighed for at kreere dit eget påskepynt eller dekorere et smukt påskeæg, når Skt. Nikolaj Kirke slår dørene op til deres krea-værksted fra kl. 10-13. Følg med på deres facebookside for nærmere information om eventet https://www.facebook.com/Skt-Nikolai-Kirke-Holb%C3%A6k-2091827824272060
 
Lørdag d. 16. april
Påskehare og æggejagt
Er du den fødte tingfinder? Så er det her du skal sætte dine evner i spil – rundt om i Holbæk Bymidte vil der være gemt 15 store, dekorerede betonæg. Find et af æggene, tag et billede med dit fund og læg det på Facebook eller Instagram med tagget #holbækbyforum, så vinder du et HolbækGavekort til en værdi af 200kr!
OBS: Kun 1 gavekort pr person, men man er selvfølgelig altid velkommen til at gå på jagt efter resten!
Det er også denne dag, at Holbæk Byforums Påskehare vil gå rundt i byen og sprede påskestemning.
Find påskeharen og se om der ikke skulle gemme sig et lille stykke påskechokolade i dens kurv:)
Tag endelig et billede, post på de sociale medier og tag #HolbækByforum, så vi alle kan se den dejlige påskestemning sprede sig!

 

Følg med på vores Facebook og Instagram for løbende informationer

 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Infomation
Tidspunkt
Fra
Klokken: 10:00
Til
Klokken: 18:00
Sted
Holbæk Bymidte