Skip to content

Juleskattejagt for hele familien

Tag på juleskattejagt i vores digitale bykort! 

Fra den 1. december inviterer vi alle børn og deres familier til at deltage i en fortryllende juleskattejagt i vores digitale bykort.

Lad nissejagten begynde
I vores digitale bykort gemmer der sig snu nisser, som har skjult sig i Holbæk Bymidtes gader og stræder. Vi har brug for din hjælp til at finde dem! Udforsk det digitale bykort, hvor du kan hoppe fra drone til drone og udforske byens gader. Kan du tælle alle de drillende nisser, der har gemt sig? Jo flere du finder, jo større er chancen for at vinde!

🏆 Præmie
Vi udlodder fire sæt biobilletter inklusive lækker guf til hver heldig vinder, så der er rig mulighed for at tage venner eller familie med på en biograftur til Kulturbiografen i Holbæk.

🗓️ Sådan deltager du
Fra den 1. december kan du indsende dine svar i formularen herunder og være med i konkurrencen om præmierne. Og som en ekstra bonus får du lov til at opleve Holbæk fra helt nye vinkler med vores spændende bykort.

🎉 Vindertrækning
Hold øje med vindertrækningen den 2. januar 2024, hvor vi udvælger tre heldige skattejægere, som hver vil modtage 4 x biobilletter og guf!

START JULESKATTEJAGTEN HER

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Infomation
Tidspunkt
Fra
01. december | 2023
Til
31. december | 2023
Sted