Skip to content

Gratis musik på Høkeren | Lars Grand

Lars Grand har i årevis levet som professionel harmonikaspiller og sanger, og nu er der mulighed for at opleve en stemningsfuld koncert i helt perfekte rammer i HØKEREN på Holbæk Havn.

Musikeren bor selv i Holbæk og vil til dette arrangement grave en god blanding af de gamle sømandsviser frem i sin sædvanlige og helt egen stil, hvor de gamle sange og viser får nyt liv gennem humor, storytelling og god kontakt med publikum.

Der er ikke mange tilbage i landet som stadig synger og spiller de gamle kendte sange, selv om vi lever i et land med en uundgåelig sejlertradition, men Lars Grand holder stadig fast i denne musikgenre, og interessen bliver kun større og større som tiden går.

Høkeren er Holbæks nye serveringssted, hvor der serveres varm kaffe, kolde øl mm., og det vil selvfølgelig også være tilfældet under den udendørs mini-koncert på Høkerens terrasse, hvor man også kan sidde og kigge på de smukke gamle bygninger og træskibenes master i baggrunden!

Kom med en tur tilbage til de gamle havneknejper, gårdmusikanter i Nyhavn, vinkende piger på kajen, sømænd med hjemve og i det hele taget en stemning som man let kan forestille sig på Holbæk Havn!

Find flere af Høkerens gratis koncerter her.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Infomation
Tidspunkt
Fra
Klokken: 16:00
Til
Sted
Høkeren – Holbæk Havn