Skip to content

Efterårsskattejagt – UDSOLGT

Efterårsskattejagt i Holbæk Bymidte

Er du klar til en eventyrlig skattejagt? Gå på opdagelse i Holbæk Bymidte og find de skjulte efterårsskatte. Hver skat gemmer på fantasifulde og eventyrlige gaveoverraskelser, der venter på at blive fundet af dig. Skattejagten sætter rammen for en hyggelig efterårsferie. Og det bedste af det hele? Det er helt gratis!

Igen i år inviterer vi til en uforglemmelig skattejagt i efterårsferien. Med efterårsskattekortet trygt i hånden kan du vandre gennem Holbæks bymidte og samle en række skønne gaver fra vores fantastiske medlemsforretninger langs ruten.

Vi forstår, at det kan være en udfordring, især for de mindste eventyrere, at gennemføre hele skattejagten på én dag. Derfor kan du roligt fordele skattejagten over flere dage. Skattejagten strækker sig nemlig over hele efterårsferien fra lørdag d. 14. oktober til lørdag den 21. oktober – Inden for butikkernes åbningstider.

Sådan deltager du i Efterårsskattejagten

  • Skattejagten begynder i MENY, hvor du får udleveret efterårsskattekortet
  • Tag på skattejagt i byen og besøg de 12 butikker og find et bogstav i hver butik. Du finder også en gaveoverraskelse i hver butik.
  • Aflever det udfyldte skattekort senest den 21. oktober. Kl. 13.00 på Holbæk Bibliotek.

Vi finder 4 vindere, til et Holbæk gavekort på 500 kr. Vinderne af lodtrækningen offentliggøres på Holbæk Byforums facebook mandag 23. oktober.

Så hvad venter du på? Tag familien med på en eventyrlig skattejagt og skab uforglemmelige minder i Holbæk Bymidte denne efterårsferie!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Infomation
Tidspunkt
Fra
14. oktober | 2023
Til
21. oktober | 2023
Sted
Holbæk Bymidte