Skip to content

Efterårsferie

Eventyrlig efterårsferie i Holbæk Bymidte

Eventyrlig efterårsudstilling på Torvet / Stor efterårsskattejagt / Spøgelsestog / og meget meget mere 

Efteråret er over os, og træernes blade skifter farve, mens den kølige brise varsler om hyggelige stunder forude. I Holbæk Bymidte har vi sørget for, at efterårsferien bliver fyldt med magi, eventyr og uforglemmelige oplevelser for både store og små.

Eventyrlig efterårsudstilling

Midt i hjertet af Holbæk, på Torvet ved Ahlgade 51, forvandles bymidten til en eventyrlig efterårsudstilling. Kom og oplev en verden, hvor efterårets farver og eventyrets magi smelter sammen. Det er en udstilling, som alle kan opleve og nyde i ferien.

Efterårsskattejagt – UDSOLGT

Er du klar til en eventyrlig skattejagt? Gå på opdagelse i Holbæk Bymidte og find de skjulte efterårsskatte. Hver skat gemmer på fantasifulde og eventyrlige gaveoverraskelser, der venter på at blive fundet af dig. Skattejagten sætter rammen for en hyggelig efterårsferie. Og det bedste af det hele? Det er helt gratis!

Læs mere om skattejagten her

Bytoget forvandles til et Spøgelsestog!

Har du lyst til at tage på den hyggeligste køretur rundt i byen? Så stig ombord på Bytoget! Men pas på, for toget har fået en eventyrlig forvandling og vil være forklædt som et spøgelsestog, når det triller rundt i byens gader. Det er den perfekte måde at opleve byen på for både børn og voksne.

Bytogets køretider:

  • Lørdag d. 14. oktober: kl. 10:00 – 14:00
  • Uge 42 (Alle hverdage): kl. 10:00 – 15:00
  • Lørdag d. 21. oktober: kl. 10:00 – 14:00

Vi glæder os til at dele efterårets magi med jer!

Byens butikker, restauranter og caféer står klar til at skabe rammerne for en hyggelig efterårsferie for alle. Så tag familien under armen, og lad os sammen skabe uforglemmelige efterårsminder!

Hold dig opdateret om Holbæk By på vores facebookside eller instagram.

#holbækhardethele

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Infomation
Tidspunkt
Fra
14. oktober | 2023
Til
21. oktober | 2023
Sted
Holbæk Bymidte