Skip to content

Børnebanditterne

Børnebanditterne

Den levende Børnekultur i Holbæk byder velkommen til Børnebanditterne!
Børnebanditterne spiller egne numre skrevet til børn fra børnehavealderen og opefter. Også store børn som søskende, forældre og bedsteforældre kan være med. Børnebanditterne spiller nyskrevet børnemusik, der spænder over mange forskellige genrer. De to børnebanditter, Anders og Luise, skriver musik og tekster om det, der optager børn! Derfor spiller Børnebanditterne temakoncerter som: Jorden rundt, på legepladsen, i skoven, på ferie, i skolen m.fl.
Børnebanditterne kommer et godt stykke ud over scenekanten, når de laver koncert med og ikke for publikum. Alle må ud af fjerene, op af stolen, ud af starthullerne og feste med. De giver dagens motion, dagens dans, dagens grin, dagens fjolleri!
Musikken er bevidst så bred i genrer som muligt, og bandet gør en dyd ud af at variere såvel repertoire som sceneperformance.
Koncerterne er bygget op omkring princippet kultur med børn, og deltagelseskultur med et læringsperspektiv er helt afgørende for bandet. Alle fire musikere er professionelle, rutinerede og uddannet på konservatoriet m.m.

 

Entre: Voksne: 30 kr., Børn: Gratis

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Infomation
Tidspunkt
Fra
Klokken: 11:00
Til
Sted
Murerpladsen