Skip to content

Biler i Bymidten

LØRDAG DEN 4. MAJ KL. 10-15: Oplev Holbæk Bymidte forvandles til et mekka for køretøjsentusiaster i alle aldre! Glæd dig til en dag med en mangfoldighed af nye, klassiske og unikke køretøjer, der vil fylde gaderne med liv og spænding.

Bilforhandlere på Ahlgade
Opdag de seneste bilmodeller fra byens bilforhandlere på Ahlgade. Få et eksklusivt indblik i, hvad der sker på tværs af forhandlerne og lad dig inspirere til din næste køretøjsinvestering.

Veteran- og specialkøretøjer på Smedelundsgade og Labæk
Smedelundsgade og Labæk bliver forvandlet til et sandt mekka for bilentusiaster, når veteran- og specialkøretøjer indtager gaderne. Tag en snak med de passionerede ejere eller klubber bag bilerne og hør historierne bag hvert enkelt køretøj.

Oplev også et imponerende Corvette-optog, hvor op til 50 Corvetter i alle regnbuens farver besøger bymidten og udvider udstillingen i tidsrummet 10.30-11.15.

Særlige aktiviteter for de små
Børnene kan glæde sig til specielle områder med hoppeborge, popcorn, candyfloss og meget mere! Det bliver en dag fyldt med sjov og eventyr for hele familien.

Hop på Bytoget!
Tag hele familien med og få en tur med Danmarks nok mest charmerende bytog. Toget kører i fast rute med stop på torvet, Ahlgade – Smedelundsgade v/Meny og Nygade v/Vestergade i tidsrummet 10-15. 

Politi og Udrykning ved Lindevej/Ahlgade

  • Få en unik chance for at møde ordensmagten, når politiet præsenterer deres patruljevogne, motorcykler, ATK og endda en patruljebåd.
  • Falck kommer med hele tre brandbiler.
  • Vestsjællands Frivillige Beredskab stiller op med en brandsprøjte og to mindre brandbiler.
  • Gå på opdagelse i Flyvehjemmeværnets univers med deres ADR køretøj, kikkertleg, konkurrencer og meget mere. Mød en ægte hundefører med sin hund og få muligheden for at hilse på den firbenede ven.

Støt de lokale butikker og cafeer

Alle byens butikker og cafeer vil være åbne og ser frem til at byde dig velkommen til en skøn og travl dag i bymidten. Tag dig tid til at udforske de lokale forretninger og nyd en lækker bid mad eller en forfriskende kop kaffe undervejs.

Programmet opdateres løbende

Hold øje med løbende opdateringer af spændende aktiviteter. Der vil være noget for enhver smag, så sørg for at holde dig opdateret!

Rigelige parkeringsmuligheder

Der er masser af parkeringspladser i byen, så du kan nyde dagen uden bekymringer. Se kort over parkeringsmulighederne her.

🌷🚗 Sæt allerede nu kryds i kalenderen og vær med til forårets oplevelse for hele familien

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Infomation
Tidspunkt
Fra
04. maj | 2024
Klokken: 10:00
Til
04. maj | 2024
Klokken: 15:00
Sted
Holbæk Bymidte