Skip to content

Aftensalg forår 2024

Vi ser frem til det kommende Aftensalg i Holbæk bymidte fredag d. 31. maj 2024.

Kl. 16.00 forvandles hele bymidten, inklusive Ahlgade, Smedelundsgade, Labæk og Studiestræde, til hyggelige gågader, hvor du frit kan slentre rundt, shoppe og nyd stemningen.

Denne aften hylder vi alt det, der har med det maritime at gøre! Glæd dig til at opleve butiksvinduerne smykket med charmerende dekorationer inspireret af den maritime stemning og havet. Lad dig fordybe i stemningen, der vil brede sig gennem hele byen.

Hvad kan du forvente:

🎈 Aftensalget byder både børn og barnlige sjæle velkommen til leg, spil og sjov i hele Holbæk Bymidte. Og bedst af alt – alle aktiviteter er helt gratis!

🎵 Lad tonerne af livemusik fylde dine ører. Forvent en aften fyldt med god stemning og musikalske oplevelser.

⏰ Aftensalget starter officielt kl. 16.00, men hvorfor vente? Fra morgenstunden vil butikkerne bugne med fantastiske aftensalgstilbud, der frister selv den mest tålmodige shopper. Tør du vente?

📆 Hold øje med opdateringer, så du kan følge med i det løbende program, der vil sørge for, at du ikke går glip af noget af det sjove og spændende, der sker under Aftensalget.

Byen lukkes af for biler tidligt på eftermiddagen, hvorefter gaderne løbende fyldes med stande og glade mennesker, der alle er klar til at fejre AFTENSALG 2024 med dig!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Infomation
Tidspunkt
Fra
31. maj | 2024
Til
31. maj | 2024
Sted
Holbæk Bymidte