Aftensalg 31. august 2018

Et varmt farvel til en fantastisk sommer

Vi afslutter sommeren i Holbæk med et Aftensalg, hvor vi sammen kan nyde vores dejlige by og hinandens selskab. Og med en sommer som den vi netop har oplevet og nydt i fulde drag; hvad er så mere oplagt end at skrue op for den sydlandske stemning og tage byen i brug, som man gør under sydlige himmelstrøg. Således vil man på årets sidste sommerdag kunne opleve Franske Fristelser, Little Italy, gadegøgl, afslappende hænge-ud-stemning, parkour og dans, gademusik, boder og foodtrucks, ude-hygge og meget mere i hele midtbyen.

Franske Fristelser i Smedelundsgade og Gendarmergården

For de frankofile bliver der i Smedelundsgade og Gendarmergården skruet helt op for Franske Fristelser.

Således kan du nyde fransk inspireret mad på restauranterne i Gendarmergården – enten i selve restauranterne eller i spiseområdet ved scenen, hvor RAR Band Trio spiller og der vil være can can dans i løbet af aftenen.

I Smedelundsgade kan du hos MENY få helstegt fransk pattegris fra grillen og hos Føtex fransk tapas, medens musikken spiller derudaf foran Gaya. Du kan smæske dig franske i lækkerier fra Renault, når de udstiller de nyeste biler, se de nye franske modetrends indenfor tøj – præsenteret af By Harkjær og nyde en tur i Pariserekspressen med de mindste ganske gratis.

Toget afgår ved MENY.

Klovnerier og gaveregn i Nygade

Der bliver masser af fest og ballade i Nygade, når klovne fra Den Internationale klovnefestival indtager gaden med gaggede gøglerier. Det er 7. gang af festivalen afholdes og i år giver de mange internationale klovne den ekstra gas i Nygade.

Kl. 18.00 og kl. 20.00 kan man også opleve uforfalsket gaveregn, når 2 gange 50 fodbolde bliver kastet ud fra balkonen Nygade 1. På hver bold er der klistret et gavekort til en af gadens butikker fast. Så kom og prøv lykken 🙂

Gavekortene udgør en samlet værdi på 25.000 kr.

Hele aften skrues der op for den gode stemning med masser af musik, gode tilbud og sjove oplevelser i gaden.

 

Lounge på torvet i Ahlgade

Der bliver skruet helt op for afslappende hænge-ud-stemning når torvet i Ahlgade omdannes til en lækker Fredags Lounge, hvor man kan slænge sig i lyserøde puder og nyde lækre drinks og skøn mad til sprøde DJ-toner.

Oplev hæsblæsende parkour

Nogle der bestemt ikke kommer til at slappe af denne aften er Holbæks egne parkour-drenge. De kommer forbi torvet kl. 18:30, 19:30 og 20:30 og giver en hæsblæsende smagsprøve på hvordan man også kan bevæge sig i byen.

Gå glad til dans

Du kan også opleve Zumba Fitness på torvet når Go2Fitness skruer op for lækre rytmer, styrke og svingende hofter.

Det er den passionerede Zumba instruktører Signe Kildegaard Goldbæk, der vil give et indblik i fitness formen Zumba både kl. 18.00 og kl. 19.00.

Alle er velkomne til at komme og danse med eller til at kigge på!

Oplev Little Italy i den nedre ende af Ahlgade

I den nedre ende af Ahlgade (ned mod havnen) kan du opleve super hyggelig sydlandsk stemning i Little Italy. I de røde lampers skær kan du på det lille torv ved Café Korn og Mr. Mu opleve den internationalt anerkendte italienske harmonikaspiller Francesco Cali, der sammen med guitarist Jeppe Holst spiller sit hjemlands smukke sange og visser.

Du kan nyde italiensk inspireret mad og drikke på torvet

I konditorkælderen kan du købe italienske småkager.

I den lille gård (Ahlgade 9) kan du under det nyvaskede vasketøj nyde et glas italiensk vin, en biscotto og den dejlige sydlandske stemning.

Ci vediamo 🙂

Sammen-strik i Labæk

I Labæk kan strikke-entusiaster møde andre strikke-entusiaster når Knipelstuen arrangerer strikkeaften. Her kan du, udover at hygge dig med andre strikkeglade, få gode råd og vejledning til nær sagt alt i strikkens verden.

Så kom forbi med dit strikketøj – der er altid plads til en strik mere!